100 Höjdare Season 4 Episode 8

En efter en anländer finalisterna till slottet där den stora finalen ska hållas. Vem ska blir Sveriges skönaste människa? Det blir genast dramatiskt när Björn Tådne får den gyllene fjädern vid matsalsbordet. Han tvingas att genast välja någon som får lämna finalen. hans val blir Skånska Brogrens. Så mycket tanke var det nog inte bakom det beslutet då han vid efterföljande intervju inte visste vilka Brogrens var.

Nästa gren är kurragömma!

Boda-Kurre, som är inkallad som underhållare, ska leta reda på två deltagare som då får lämna. Efter idogt letande hittar han Berit i en garderob och Jan under en säng. Golge hade naturligtvis hittat en kvinna och gömt sig i hennes säng.

Under tiden har både Fredrik och Filip problem med gårdagen rostbiff och rundar därför av dagen för att ta vid imorgon.

Dagen därpå är humöret på topp igen och genast börjar utslagningen med en “en ska bort” lek. Deltagarna ska gissa vilken av bilderna Fredrik och Filip lägger fram som ska bort. I detta moment är Golge den som missar grövst och får därmed lämna. I det sista momentet ska de tre kvarvarande stå på en planka i tre minuter. Så nära tre minuter som möjligt. Först kliver Sten “Taxi” ner på 2:26 och direkt efter följer Ingvar. Björn står lugnt kvar och kliver inte ner förrän på 3:01. Därmed är Björn och Ingvar kvar och Sten “Taxi” får gå.

I slutfinalen blir det omröstning mellan Björn och Ingvar. Det blir väldigt spännande och Björn vinner med en röst. Sveriges skönaste människa är korad!

Serie: 100 Höjdare

Episode Title: Sveriges skönaste människor - Final

Air Date: 2006-10-16

Year:

100 Höjdare Season 4 Episode 8
100 Höjdare Season 4 Episode 8